Başbakanın Atıf Hocası - Hasan Dinçer - Cinius Yayınları

9786053230144
%
33
İndirim
93,80 TL
140,00 TL
Temin Edilebilir (3-5 İş günü)
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri

Başbakanın Atıf Hocası - Hasan Dinçer - Cinius Yayınları

Töb-Der’in Genel Sekreteri Avni Aytan’ın, İlköğretim Müfettişi Halil Karaman ve eşi Naciye Karaman’ın, Boğazlayan Kaymakamı Kemal Bey’in, Ardahanlı Ali Osman’ın; Atıf Hoca, Saidi Nursi, Şeyh Sait, Seyit Rıza gibi kişilerin yanında/ aynı yapıtta ne işleri var diyebilirler.
Kitabımın adı “Başbakanın Atıf Hocası” olduğuna göre okurlarımın; kimlerin Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve yurtsever olduğunu, kimlerinse Atatürk, Cumhuriyet ve yurt düşmanı olduğunu, dahası dış düşmanla nasıl işbirliği yaptıklarını görmelerini istedim.

Başbakan; Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarını, işine geldiği gibi ve bir cümle ile “kahraman” ve “yurtsever” ilan ediyor. Konu, değil enine boyuna, şöyle bir incelendiğinde bile onun kahraman dediği kişilerin hiç de öyle olmadıkları kolayca görülüyor/ anlaşılıyor.



Sayfa
83Sayfa
Kağıt
2. HamurKağıt
Boyut
13.00x20.50cm
Basım Yılı
Ağustos 2014
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı