Söz Harmanı - Ahmet Sandal - Gülnar Yayınları

9786257681797
%
25
İndirim
172,50 TL
230,00 TL
Temin Edilebilir (3-5 İş günü)
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri

Söz Harmanı - Ahmet Sandal - Gülnar Yayınları

Üçüncü şiir kitabım İsmi “Söz Harmanı.” İlk kitabım, “Girdaptaki Çiçek”, ikincisi “Daha Vakit Varken” ve derken üçüncü şiir kitabımı “Söz Harmanı” ismiyle 2016 yılında yayınladım. O tarihten bugüne birkaç şiir kitabı daha çıkartmak nasip oldu. Başka Şiir, Şiir Sandalı, Şiir Denizinde Bir Sandal, Gariplerden Bir Yolcu isimli kitaplarımı 2016 yılından bu yana yayınladım. Şiir kitaplarımın yanında kişisel gelişim ve anılarımı yayınladığım kitaplarım var.

Şu anda elinizdeki bu kitabım 2016 yılında çıkarttığım Söz Harmanı isimli şiir kitabımın güncelleştirilmiş (yeni şiirler eklenmiş ve bazı şiirlerimi de çıkarttığım) halidir. İnşallah, faydalı ve hayırlı olur.

On üç yaşından beri şiir ile haşir-neşir bir hayatımız var. Bu yaştan beri hasbelkader içimize bir ilham düştüğünde yazıyoruz. Yazdıklarımızı kırk yaşından sonra kitaplaştırmaya başladık ve kısmet olduğunda yeni şiir kitapları yayınlıyoruz.

Tüm kitaplarımla güzel gönüllü, iyi yürekli dostlarıma ulaşmayı ve kitaplarımdan istifade etmesini ve birkaç söz de olsa hoşluk duyacağı bir şeyler duymasını özellikle temenni ediyorum. Olur inşallah.

Bu şiir kitabımı Sevgili Eşim Suhube ile Oğlum Mehmet ve Gelinim İsmet, Kızım Ebru Nur ve Damadım Serhat, Oğlum Abdurrahman Taha ile Torunum Ahmed Fuad’a armağan ediyorum. Hepinizi çok seviyorum Canlarım.

Yazar
Sayfa
190Sayfa
Kağıt
2. HamurKağıt
Boyut
14.00x21.00cm
Basım Yılı
Temmuz 2021
Kategori:
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı