Yahudilik ve Siyonizm Tarihi - Ertuğrul Bayramoğlu - Pınar Yayınları

Yahudilik ve Siyonizm Tarihi - Ertuğrul Bayramoğlu - Pınar Yayınları
Barkod:9789753522434
%
25
İndirim
142,50 TL
190 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Yahudilik ve Siyonizm Tarihi Kitabı, Ertuğrul Bayramoğlu eseri olup 143 Sayfa, 1. Hamur ve 12.00x19.00 cm boyutlarında Pınar Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Ertuğrul Bayramoğlu tarafından kaleme alınan Yahudilik ve Siyonizm Tarihi, Pınar Yayınları eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Yahudilik ve Siyonizm Tarihi - Ertuğrul Bayramoğlu Kitap Özeti

20. yüzyıl Ortadoğu ve dünya tarihini belirleyen en önemli olaylardan biri, Siyonist İsrail Devleti’nin kuruluşudur. Osmanlı’nın parçalanışı ile temelleri atılan ve II. Dünya Savaşı sonrasında ABD-İngiltere marifeti ile binlerce Müslüman’ın kan ve gözyaşı üzerinde kuruluşu gerçekleştirilen İsrail Devleti, o günlerden itibaren Ortadoğu’da Amerika Birleşik Devletlerinin batmayan nükleer uçak gemisi konumundadır ve halen de bu konumunu sürdürmektedir. Siyonistler, Arz-ı Mev’ud (Vaad edilen topraklar) olarak gördükleri Nil’den Fırat’a kadar olan bölgeye egemen olma hülyası önünde en önemli engel olarak sadece Filistin’deki Müslümanları değil tüm dünya Müslümanlarını görmekte, onları kendi varlıkları için bir tehdit olarak algılamakta ve bu yüzden de dünya ölçeğinde İslam’ın durdurulması operasyonunun mimarlığını yapmaktadırlar. Bugünün dünyasında İslam’ı anlama, anlatma, yaşama ve yaşatma mücadelesi veren Müslüman Genç Öncüler, şu an İslam’la ve Müslümanlarla savaşmayı yegane misyon edinmiş bulunan Siyonizm’i, geçmişi, bugünü ve gelecek hedefleriyle çok iyi tanımak, Siyonistlerin sinsi niyetlerini, planlarını çok iyi bilmek ve kendilerini bu gerçeklere göre konumlandırmak durumundadırlar.

Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı