Kolay mı Kabullenmek Her Şeyi - Sibel H. Peker - Gerekli Kitaplar

9786057431998
%
15
İndirim
136 TL
160 TL
Temin Süresi: 2-3 İş Günü
+
Favorilerime Ekle
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 89TL

890TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

“Gönlün pusulası doğruysa her yön menzile varır. Bu defterin kaderi de kendi yolcusunu bulmak... Görmediği yollara rehberlik edecek, sahibinin gönlündeki yolu açacak. Gerçekte defter değil, kelimeler değil; kendi içindeki hakikat ona yol gösterecek. Bu, bilmekle, içine doğmuş bir eminlikle ilgili. Sadece bakanların değil, görebilenlerin anlayacağı bir sır bu.”

Hayat bir günde değişebilir. Kimi zaman bir felaketle, kimi zaman ise küçük bir tesadüfle. O değişimin bıraktığı izleri kabullenmekse her zaman kolay olmaz. 

Antakya’nın yerle bir olduğu depremin ardından Can, bir enkazın altından kurtardığı mektuplarla kendini bambaşka bir yolculuğun içinde bulur. Yazarı bilinmeyen bu mektuplar, bir yandan geçmişin izlerini taşırken diğer yandan Can’a hayatını sorgulatır. Mektupların arasında dolaşırken zihninde eski bir aşk, eksik kalmış cümleler ve çocukluğundan getirdiği sorular canlanır.

Efsun ise kayıplarla, hatıralarla ve kendi iç dünyasında kopan fırtınalarla yüzleşmektedir. İkisi de farklı yollarla aynı soruya cevap arar: Hayatta her şeyin bir sebebi mi vardır, yoksa bazı şeyleri olduğu gibi kabul etmek mi gerekir?

Kolay mı Kabullenmek Her Şeyi, sadece bir roman değil; hayata, insanlara ve geçmişe dair bir yüzleşme. Cesur, samimi ve derin bir hikâye.

Yayınevi
Sayfa
144 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
12.00x19.00 cm
Basım Yılı
Haziran 2025
Kategori:
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı