Kıyamet Kadınları İslamcı ve Modern Kadının Yozlaşması - Gültekin Avcı - Metropol Yayıncılık

Kıyamet Kadınları İslamcı ve Modern Kadının Yozlaşması - Gültekin Avcı - Metropol Yayıncılık
Barkod:9789756555828
%
20
İndirim
200 TL
250 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Kıyamet Kadınları İslamcı ve Modern Kadının Yozlaşması Kitabı, Gültekin Avcı eseri olup 463 Sayfa, 2. Hamur ve 13.00x21.00 cm boyutlarında Metropol Yayıncılık tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Gültekin Avcı tarafından kaleme alınan Kıyamet Kadınları İslamcı ve Modern Kadının Yozlaşması, Metropol Yayıncılık eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Kıyamet Kadınları İslamcı ve Modern Kadının Yozlaşması - Gültekin Avcı Kitap Özeti

Bu kitap yazılmak zorundaydı. Kabul etmek gerekir ki, artık hem İslamcı kadın ve hem de modern/seküler kadın öz kimliklerinden kopmakta ve kadınlık orjinini terk etmektedir. Kadın hakları kadına kadınlığı yaşatmalı, erkekliği değil! Hem İslamcı kadının hem de modern kadının peşinde koştuğu özgürlük-eşitlik sloganları ile kadınlığın yozlaştığı, erkekleşmenin hakim olduğu özlenen latif kadının genellikle tarih olduğu gözlerden kaçıyor. İslamcı kadınların ciddi bir çoğunluğu da çığrından çıkmış durumda. Modern/seküler kadın erkek olmaya çalışıyor, İslamcı kadın ise kadınlığını yaşama ve erkeğe itaat etmeme uğruna İslam dışı mecraların renkli ışıltılarıyla kendinden geçmiş. Erkeğe özenen kadınsılar ve kadının rolünü benimsemiş erkeksilerin ızdırap verici dünyasını müşahade ediyoruz.

 

Sayfa
463 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.00x21.00 cm
Basım Yılı
Kasım 2007
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı