Her Şeyin Sonundayım - Tezer Özlü - Sel Yayıncılık

9789755704494
20 TL
Stokta yok
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri

Her Şeyin Sonundayım - Tezer Özlü - Sel Yayıncılık

Tezer Özlüyü çocuk yaşta tanıyan Ferit Edgü, zaman içinde dostu, (zaman zaman) dert ortağı ve yayıncısı olmuştur.

Bu kitapta, bu iki yakın dostun, İstanbul / Paris / Ankara ekseninde (çoğu Tezerin hastalığının depreştiği zor günlerde) birbirlerine yazdığı mektuplar yer alıyor.

Yazmayı bir varoluş sorunu olarak gören iki yazarın yayımlamayı hiçbir zaman düşünmedikleri bu mektuplarda, özellikle Tezer Özlünün, Çocukluğun Soğuk Geceleri ve Yaşamın Ucuna Yolculuk kitaplarından tanıdığımız çırılçıplak dünyasıyla karşı karşıyayız.

Severek mektup yazılan bir insanın bile olması ne büyük bir olay, söylenen her sözcüğün anlaşılmaktan öte, yaşadığını, dahası sözcüklere bile gerek olmadan yaşandığını bilmek, güç gibi yalınç bir olgu değil, var olmak gibi bir şey.

- Tazer Özlü

Tezer Özlüyü bağlılıkla seven okurları için...

Yazar
Sayfa
111Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x19.50cm
Basım Yılı
Temmuz 2014
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı