Hegemonya ve İktidar - Benedetto Fontana - Kalkedon Yayıncılık

Hegemonya ve İktidar - Benedetto Fontana - Kalkedon Yayıncılık
Barkod:9786054511846
%
20
İndirim
392 TL
490 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Hegemonya ve İktidar Kitabı, Benedetto Fontana eseri olup 318 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x21.00 cm boyutlarında Kalkedon Yayıncılık tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Benedetto Fontana tarafından kaleme alınan Hegemonya ve İktidar, Kalkedon Yayıncılık eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Hegemonya ve İktidar - Benedetto Fontana Kitap Özeti

Yazılarımı okuyabilen genç adamların şimdinin şeytanlarını savuşturup, kader onlara bir fırsat verdiğinde gecmişin erdemlerine öykünmeye hazır olabilmeleri için şimdiki zamanlar ve eski zamanlar hakkındaki duÅNşuÅNncemi, açıkça ve cesurca dile getireceğim.
Niccolò Machiavelli

Machiavelli, yalnızca bir bilim adamı değildi; o bir partizan, güçlü tutkulara sahip bir adam, kendini dünyaya adamış bir politik aktör, yeni güç ilişkileri yaratmak isteyen ve bunu yapamayan ama böylelikle olması gereken meselesini vurgulayabilen; öte yandan ahlaki anlamda tam olarak anlaşılamamış bir insandı... Siyaset adamı, bir yaratıcıdır... Lakin bir şeyi yoktan var etmez. O, bir fiili gerçeklik dahilinde hareket eder, de nedir bu fiili gerçeklik? Sabit ve durağan bir şey midir ya da daha ziyade dengelerin sürekli olarak değiştiği, aralıksız hareket halindeki güçlerin bir ilişkisi midir?

- Antonio Gramsci

Sayfa
318 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x21.00 cm
Basım Yılı
2013
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı