Goya’nın Başı - Luisa Villar Liebana - Labirent Yayınları

Goya’nın Başı - Luisa Villar Liebana - Labirent Yayınları
Barkod:9786059708142
%
25
İndirim
48,75 TL
65 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Goya’nın Başı Kitabı, Luisa Villar Liebana eseri olup 160 Sayfa, 2. Hamur ve 12.50x19.50 cm boyutlarında Labirent Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Luisa Villar Liebana tarafından kaleme alınan Goya’nın Başı, Labirent Yayınları eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Goya’nın Başı - Luisa Villar Liebana Kitap Özeti

“Benden, iki yüz sene önce ölen birinin başını bulmamı istiyorsunuz. Bu tarz bir araştırma benim işimle ilgili değil.” 

“İlgili,” dedi konuşmacı. “Ajansınız sizin Sanat Takipçileri olduğunuzu söylüyor... Ressamın başından daha fazla sanatla ilgili bir şey var mı? Size bir tarih vereceğim: 1792. Bir hafta içinde sizi arayacağım,” diyerek, daha fazla detay vermeden, telefonu kapattı.

Türkçeye ilk defa çevrilen Sanat Takipçileri serimizin ilk kitabında dedektiflerimiz, dünyanın en büyük ressamlarından biri olan Goyanın kayıp başını arıyor! İspanya tarihi, Goya hakkında bilinmeyenler, sanat tarihi... Sadece gençlerin değil, yetişkin okurlarımızın da ilgisini çekecek şahane bir macera!

Sayfa
160 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
12.50x19.50 cm
Basım Yılı
Şubat 2016
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı