Ermiş’in Aşk Mektupları - Paulo Coelho, Halil Cibran - Can Yayınları

Ermiş’in Aşk Mektupları - Paulo Coelho, Halil Cibran - Can Yayınları
Barkod:9789750766374
%
25
İndirim
131,25 TL
175 TL
1 adet stokta!
Kitap Künyesi
Ermiş’in Aşk Mektupları Kitabı, Halil Cibran eseri olup 120 Sayfa, 2.Hamur ve 12.50x19.50 cm boyutlarında Can Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması
Elinizdeki kitap, yüzyılları aşan bir diyalog, keşfedilen bir miras: Coelhonun ellerinde yeniden can bulan, Cibranın kalbinden yükselen, Mary Haskellin varlığıyla tamamlanan bir aşk ve ilham hikâyesi.

Cibranın kaleminden dökülen kelimeler, Mary Haskelle yazılmış mektuplarda aşkın ve sanatın en çıplak halini bulurken, bir sanatçının yaratım sancılarını, insan ruhunun özgürlük arayışını ve Ermişin ardındaki içsel yolculuğu da gün ışığına çıkarıyor. Coelho ise bu mektupları özenle derleyerek iki ruh arasındaki o derin sevgiye ve dostluğa, yüzyılların ötesinden yankılanan nadir bir aşka kulak vermemizi sağlıyor.

“İnsan sevdiği zaman ruhunu açığa vurur;
ben de Halil Cibranın iç dünyasını Mary Haskellle
olan mektuplaşmalarında buldum.”
Paulo Coelho
Sayfa
120 Sayfa
Kağıt
2.Hamur
Boyut
12.50x19.50 cm
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı