Düğünüm - Pierre Loti - Dorlion Yayınları

9786253740290
%
35
İndirim
94,25 TL
145,00 TL
Temin Edilebilir (3-5 İş günü)
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri

Düğünüm - Pierre Loti - Dorlion Yayınları

Pierre Loti (1850-1923) Fransız asker, yazar ve gezgin.
Pierre Loti´nin gençlik anılarından oluşan bu kitap, egzotik kültürlerin ve duygusal çatışmaların eşsiz bir karışımını sunar. Loti, Avrupa´nın soğuk kış günlerinin aksine, Tahiti´nin büyüleyici ve sıcak atmosferini okuyuculara sunuyor. Bu kapsamlı anlatı, Rarahu adlı genç bir Polinezyalı kızın hikâyesiyle iç içe geçer. Annesi tarafından Tahiti´ye gönderilen ve orada büyüyen Rarahu, Polinezya´nın kültürel zenginliklerini ve geleneklerini temsil eder. Roman, Rarahu´nun ve Loti´nin yollarının kesişmesiyle romantik ve trajik bir hâl alır.
Düğünüm, bir yandan Pasifik´in uzak adalarının doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini betimlerken, diğer yandan da modernizasyonun ve emperyalizmin bu topraklar üzerindeki etkilerini ele alıyor. Loti kendi hayal kırıklıkları ve duygusal çatışmaları üzerinden ilerlerken, okuyucuya hem görsel hem de duygusal bir yolculuk sunuyor. Bu roman, kültürler arası ilişkiler, kimlik arayışı ve evrensel insan deneyimi üzerine düşünmeye davet ediyor.
Dorlion Yayınları olarak Pierre Loti’nin ilk defa orijinal baskısından Türkçeye çevrilerek, yayımlanmamış bu değerli çalışmasını okurlarımızla buluşturmaktan mutluyuz.

Yazar
Sayfa
160Sayfa
Kağıt
2. HamurKağıt
Boyut
13.50x21.00cm
Basım Yılı
Nisan 2024
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı