Dobermana Veda - Hüseyin Tekel - Dorlion Yayınları

Dobermana Veda - Hüseyin Tekel - Dorlion Yayınları
Barkod:9786253832155
%
25
İndirim
412,50 TL
550 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Dobermana Veda Kitabı, Hüseyin Tekel eseri olup 430 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x21.00 cm boyutlarında Dorlion Yayınevi tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Mark Twain, “Eğer cennette köpekler yoksa ben gittiğimde onların oldukları yere gitmek isterim”. Konfüçyüs, “Sadakat, insanlarda nadir, köpeklerde doğaldır.” George Bernard Show, “Köpekler bizim hayattaki sadık tanıklarımızdır. Biz değişiriz onlar kalır.” Milan Kundera, “Köpekle olan dostluk, hayatın güzel taraflarının sessizliğini paylaşmaktır.” Sigmund Freud, “Köpekler beni insanlar kadar asla hayal kırıklığına uğratmadı.” Victor Hugo, “Tanrı insanın sadakati öğrenmesi için, örnek olarak köpeği yarattı” der.
Evden çıkarken sizi gözleri ile uğurlayan, gelirken sevgi ile üzerinize atlayan, sıkıldığınızda okşayacağınız, birlikte yürüyüşe çıkacağınız bir köpeğiniz olmadıysa, hayatta sevginin, sadakatin ve dostluğun en güzelinden yoksun kalmış ve bir can dostunuz olmamış demektir.  
İnsanların köpeklerden öğrenecekleri çok şeyler vardır. Bunun için onları tanımak gerekir. 
Bu eser köpeklerin tanınmalarına ve onların hak ettikleri yerde olmalarına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. 

Sayfa
430 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x21.00 cm
Basım Yılı
Ağustos 2025
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı