Yitik Yaşamın Güncesi - Ali Haydar Haksal - İz Yayıncılık

9789753554725
%
20
İndirim
299,20 TL
374 TL
Stokta yok
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 89TL

890TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

“Her insanın binlerce yaşanan, yaşanmakta olan, yaşanacak öyküleri var. Ben, kendiminkilere yetişemiyorum. Gecelerim bana yetmiyor. Küçük öykülerimi biriktiriyor yeniden kuruyor ve yaşıyorum. Şu an anlattığım kendime ait küçük parça öykülerden oluşuyor.

Bunların toplamı beni bütünlüyor. Düşünmekten yorulan, sonra karamsarlıklardan gün ışığına çıkan Karakız Fatma oluyorum. Zaman zaman kekremsi bir tat verse de, bir araya getirildiğimde benim hüznümle birlikte yitik olan yaşamımın öyküsünü anlatmış olduğumu düşünüyorum.

Beni anlatmanın güçlüğünü yaşamıyor değilim. Yolumu kesen çok şey var. Bazılarını geçiyorum, bazılarının mahremiyetini dışa vurmamak için çabalıyorum. Hüznüm ve umutsuzluğum ağır basmasın diye olanları içimde tutuyorum.

Dışa yansıyan kırıntılarımdan oluşuyor bütün bunlar. İçimde o kadar çok ben var ki, hangisini anlatacağımı bilemiyorum. Hangi yürek cesaretle kendini bir bütün olarak ortaya koyabilir ki.”

Yayınevi
Sayfa
268 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x20.00 cm
Basım Yılı
Ocak 2021
Kategori:
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı