Yedinci Gün - Yu Hua - Jaguar Kitap

Yedinci Gün - Yu Hua - Jaguar Kitap
9786257027588
%
25
İndirim
187,50 TL
250 TL
1 adet stokta!
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 89TL

890TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Yu Hua tarafından kaleme alınan Yedinci Gün, bir Jaguar Kitap eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Yedinci Gün - Yu Hua Kitap Özeti ve İncelemesi

Kendimi, ormanına geri dönen ağaç, nehre karışan bir damla su, toprağa dönen bir toz zerresi gibi hissediyordum. 
Her yeni gelen siyah kurdeleli tıpkı bir sesin sessizliğe karışması gibi yerine oturuyordu. Ateşin çevresindeydik. Derin bir ıssızlığın ortasında binlerce söz havada uçuşuyordu. Sayısız küçük ve âciz canın kendi kendine anlattığı hikâyelerdi bunlar. Her biri veda ettiği öteki dünyada dönüp hatırlamak istemediği talihsiz şeyler yaşamıştı. Hepsi yalnız ve çaresizdi. Buraya kendi yasımızı tutarak gelmiştik, ancak bu zümrüt yeşili şenlik ateşinin çevresinde toplandığımızda, artık hiçbirimiz yalnız da değildik çaresiz de.

Yang Fei’nin doğumu gibi ölümü de hayret verici, olağandışıdır. Öteki dünyada gözlerini açtığında kendisini bir sisin içinde dolaşırken bulur. Yang Fei ölüdür ve henüz yakılmamış, gömülmemiş diğer ölülerle birlikte araftadır. Yedi gün süren bu araf yürüyüşünde kendisinden önce veya sonra ölenlerle karşılaşır. Hem onların hikâyelerini dinler hem de dünyada geçirdiği kendi kırk bir yıllık yaşamının izini sürer. 
Ölümden sonra ne oluyor sorusunun ilginç bir yanıt bulduğu bu çarpıcı Dantevari öyküde, ölümün bir sınır gibi ayırdığı iki dünya Yu Hua’nın usta kalemiyle benzersiz bir şekilde iç içe geçer. 
Yedinci Gün, Alper Dayıoğlu’nun Çince aslından çevirisiyle…

Siz de Yu Hua kaleminden çıkan Yedinci Gün eserini, Jaguar Kitap avantajları ve en uygun fiyat seçenekleriyle hemen satın alabilirsiniz.

Yayınevi
Yazar
Sayfa
216 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
12.80x19.70 cm
Basım Yılı
Mayıs 2025
Kategori:
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı