Yedi Ölümcül Günah 20. Cilt - Nakaba Suzuki - Gerekli Şeyler Yayıncılık
Nakaba Suzuki tarafından kaleme alınan Yedi Ölümcül Günah 20. Cilt, Gerekli Şeyler Yayıncılık eseri olarak okurlarla buluşuyor.
Yedi Ölümcül Günah 20. Cilt - Nakaba Suzuki Kitap Özeti
Büyük Dövüş Festivali başlıyor!
Kazananın ‘’her arzusunu gerçeğe dönüştürme’’ vaadiyle Vaizel’de düzenlenen Büyük Dövüş Festivali’nin aslında On Emir’in hazırladığı bir tuzak olduğu ortaya çıksa da herkesin kanı kaynamakta ve kemikleri gıcırdamaktadır! Cesur savaşçıların rakipleri birbiri ardına sahaya çıkmaktadır!
Yedinci günah Escanor, Ban ve King ne yapacaklar?! Yeni kahramanlar da bu karnavala dahil oluyorlar! Perdeler açılsın ve dövüş başlasın!!
Siz de Nakaba Suzuki kaleminden çıkan Yedi Ölümcül Günah 20. Cilt eserini, Gerekli Şeyler Yayıncılık avantajları ve en uygun fiyat seçenekleriyle hemen satın alabilirsiniz.
Yorum bulunamadı
