Yaşamak İnanmaktır - Osho (Bhagwan Shree Rajneesh) - Omega

9786050205305
%
15
İndirim
63,75 TL
75,00 TL
Stokta yok
Favori listesine ekle
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri

Yaşamak İnanmaktır - Osho (Bhagwan Shree Rajneesh) - Omega

Yaşam tamir edilip tamamlanacak bir şey değildir, yaşam yaşamaktır; bilinenin kıyılarından bilinmeyenin kıyılarına doğru, her zaman bilinmeyene doğru akan bir nehre benzeyen süreçtir.

Yaşamak İnanmaktır, Oshonun Hindistan seyahati sırasında öğrencilerine ve arkadaşlarına yazmış olduğu 365 özel mektubundan oluşuyor. Bu mektuplarda genel olarak yalnızlık, meditasyon, sevgi ve hassasiyet konuları üzerine yoğunlaşan Osho, aynı zamanda insanların hayatlarını güvence altına almak için harcadıkları gereksiz çabaya da değiniyor.

Mutluluğu kelimelere dökmekte şaşırtıcı bir yeteneği olan Osho, bu mektupları her ne kadar arkadaşlarına ve öğrencilerine yazmış olsa da aslında hepimize sesleniyor. Her mektubun tadını çıkarın, gözlerinizi kapatın ve düşünün, tamamıyla mutluluk içinde olduğunuzu hissedeceksiniz.

Marka
Yazar
Sayfa
272Sayfa
Kağıt
2. HamurKağıt
Boyut
13.50x21.00cm
Basım Yılı
Ağustos 2019
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı