Toplu Şiirler 1 ve 2 - (2 Cilt Şömizli, Kutulu) - Rainer Maria Rilke - Cem Yayınevi

Toplu Şiirler 1 ve 2 - (2 Cilt Şömizli, Kutulu) - Rainer Maria Rilke - Cem Yayınevi
Barkod:9786056834707
%
15
İndirim
867 TL
1.020 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Toplu Şiirler 1 ve 2 Kitabı, Rainer Maria Rilke eseri olup 1321 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x19.50 cm boyutlarında Cem Yayınevi tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

20.yüzyılın en önemli şairlerinden ve bir dünya şairi olan Rainer Maria Rilke’nin yaşarken yayına hazırladığı bütün kitaplarını Türkçede toplu olarak ilk kez 12 kitap halinde Cem Yayınları 2004-2014 yılları arasında sundu. Çeviri çalışması yaklaşık on yıl sürdü. Yayınevimiz şimdi bu 12 kitabı okurlarına toplu halde sunuyor.
Toplu şiirler 1. Cildinde şairin İyi Ruhlara Adak, Düşten Taç, Advent, Bana Tören, Beyaz Prens, Sancaktar, Keşiş Yaşamı Üzerine, Yoksulluk ve Ölüm Üzerine adlı kitapları yer almaktadır. Birinci basımda her kitabın başında yer alan önsözleri de kitapların önünde sunuyoruz.

Toplu Şiirler 2. Cildinde şairin İmgeler Kitabı, Yeni Şiirler, Duino Ağıtları ve Orpheus’a Soneler adlı kitapları yer almaktadır.

Söndür gözlerimi; seni görebilirim,

Tıka kulaklarımı; işitebilirim seni,

Ve ayaklarım olmadan sana gelebilirim,

Ve ağzım olmadan da seslenebilirim seni.

Yayınevi
Sayfa
1321 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x19.50 cm
Basım Yılı
Nisan 2018
Kategori:
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı