Tek Kişilik Kahvaltı - Dilek Emir - Notos Kitap

Tek Kişilik Kahvaltı - Dilek Emir - Notos Kitap
Barkod:9786055904500
%
25
İndirim
48,75 TL
65 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Tek Kişilik Kahvaltı Kitabı, Dilek Emir eseri olup 103 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x20.00 cm boyutlarında Notos Kitap tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Dilek Emir tarafından kaleme alınan Tek Kişilik Kahvaltı, Notos Kitap eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Tek Kişilik Kahvaltı - Dilek Emir Kitap Özeti

Tek Kişilik Kahvaltı, öykünün yeni yazarların elinde ulaşabileceği olgunluğu gösteren kitaplardan. Daha ilk kitabında, öyküyü öykü yapan özelliklerin üstesinden dinginlikle ve ustalıkla geliyor Dilek Emir. Öyküyü öykü yapan özellikler nelerse, her biri üstünde düşünülmüş, enaza indirilmiş, yalınlaştırılıp yoğunlaştırılmış. Her sözcüğü hassas biçimde tartılmış öyküler bunlar. Çocukların tuhaf, bazen ürkünç dünyasından tek kişilik kahvaltıların yalnızlığına, insanın özüne yaklaşan öyküleri, Dilek Emiri daha yakından ve belki yeniden yeniden okumaya zorluyor.

- Semih Gümüş

Kötüler de hayal edilmeyi hak eder. Bankta otururken sabit bakışlarla işte böyle. Tuhaf diyaloglarla ölümcül sahneler de geçer insanın aklından. Ben mesela, azgın kamyonların geçtiği şu arkadaki yola da öylece yürüyebilirim. Yavaşça ayağa kalkar, kaldırım taşlarını sayarak yolun kenarına gidebilirim. Tek gelir, karşıya geçerim. Başka hiçbir nedene ihtiyacım yok.

Yayınevi
Sayfa
103 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x20.00 cm
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı