Son Dersler - Karen Horney - Totem Yayıncılık

Son Dersler - Karen Horney - Totem Yayıncılık
Barkod:9789944330787
%
25
İndirim
172,50 TL
230 TL
Temin Süresi: 2-3 İş Günü
Kitap Künyesi
Son Dersler Kitabı, Karen Horney eseri olup 120 Sayfa, 2. Hamur ve 14.00x21.00 cm boyutlarında Totem Yayıncılık tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Karen Horney tarafından kaleme alınan Son Dersler, Totem Yayıncılık eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Son Dersler - Karen Horney Kitap Özeti

“Açık, net, ilham verici, pratik ve hem yeni başlayan hem de deneyimli okur için kesinlikle müthiş kullanışlı. İnsan davranışının dinamikleri ve psikanaliz ile ilgilenen herkes için büyüleyici.”

—Dr. Theodore Isaac Rubin, Lisa ve David kitabının yazarı

Son Dersler, Karen Horney’in hayatının son yılında psikanalitik teknik üzerine sınıfında verdiği dersleri sunuyor. Freud’dan sonra en özgün psikanalistlerden birisi olarak bilinen Karen Horney, aynı zamanda kurucularından olduğu Amerikan Psikanaliz Enstitüsü sayesinde verdiği derslerle psikanalistlerin eğitimlerinde derin etki bırakan iyi bir öğretmendi. 

Bu çalışma, İç Çatışmalarımız, Zamanımızın Nevrotik Kişiliği ve Nevroz ve İnsan Gelişimi gibi klasik Horney metinlerini bilenler için temel bir okumadır. Yazarla yeni tanışanlar kitabı okurken, onun düşüncelerine dair harika ipuçları bulacaklardır.

Sayfa
120 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
14.00x21.00 cm
Basım Yılı
Ağustos 2020
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı