Pandemi Sürecinde Dezavantajlı Gruplar - Ruhi Can Alkın - Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları

Pandemi Sürecinde Dezavantajlı Gruplar - Ruhi Can Alkın - Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları
Barkod:9786257517492
%
5
İndirim
265,05 TL
279 TL
Temin Süresi: 2-3 İş Günü
Kitap Künyesi
Pandemi Sürecinde Dezavantajlı Gruplar Kitabı, Ruhi Can Alkın eseri olup 538 Sayfa, 2. Hamur ve 16.00x24.00 cm boyutlarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Ruhi Can Alkın tarafından kaleme alınan Pandemi Sürecinde Dezavantajlı Gruplar, Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Pandemi Sürecinde Dezavantajlı Gruplar - Ruhi Can Alkın Kitap Özeti

NEÜ Yayınları’nın Pandemi Serisi, 2020 yılının aralık ayında yayımlanan Pandemi Sürecinde Sosyoekonomik Değişim ve Dönü-şümler (Fırsatlar, Tehditler ve Yeni Normaller) başlıklı kitabıyla baş-lamıştı. Bu çalışmada, pandeminin üzerinden geçen bir yıllık süreç ekonomik, siyasi, sosyal, kültürel ve psikolojik yönleriyle ele alın-mış ve kitap Türkiye’de birçok okura ulaşarak konuyla alakalı ça-lışma yapmak isteyen araştırmacılar için bir referans kaynağı hâline gelmiştir.
Pandemi Serisi’nin ikinci kitabında Pandemi Sürecinde Deza-vantajlı Gruplar başlıklı edisyon ile okura ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Serinin bu ikinci kitabında, Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) sonrası dünyada mesleki, ekonomik ve toplumsal ya-şantı açısından “normal”in dışında konumlan(dırıl)mış dezavan-tajlı grupların yaşadığı yoksunluklar, kaynaklara erişim sorunları, hastalıkla baş etmedeki çaresiz durumları ve her şeye rağmen “evde kalamamaları”, kıymetli yazarlarımızın kalemleri vesilesiyle ve saha çalışmalarına dayanan argümanlarla ortaya konulmuştur.

Sayfa
538 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
16.00x24.00 cm
Basım Yılı
Ekim 2021
Kategori:
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı