Otizmle Yaşamak - Birsen Başar - Alfa Yayınları

9786051718095
%
25
İndirim
71,25 TL
95,00 TL
Stokta yok
Favori listesine ekle
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri

Otizmle Yaşamak - Birsen Başar - Alfa Yayınları

Birsen Başar’a 21 yaşında otizm teşhisi konuldu. Birsen otizm teşhisi konduktan sonra kendisini daha iyi anlamaya başladı. İnsanların otizmi anlamaları için hayatına dair Hollandaca ve Türkçe kitaplar yazdı.

Ben de Artık Fark Edilmek İstiyorum Hollanda ve Belçika’da yayımlandı. Birsen Başar, Türkiye ve Hollanda’da otizm hakkında seminerler de vermektedir. Hayatını konu edinen “Birsen” adlı bir belgesel bulunmaktadır.

Birsen Başar Otizmle Yaşamak’ta bir otistiğin insanlara yabancı gelen ruh halini, açık ve içten bir dille anlatıyor. Otizmle Yaşamak, otizm konusunda farkındalık yaratmak adına herkesin okuması gereken sarsıcı olduğu kadar da umut verici bir kitap. Yüksek fonksiyonlu otizm ve Asperger sendromlu çocukların aileleri için bir başucu kitabı niteliğindeki Otizmle Yaşamak, okuyanları hüzünlendirse de, kitabın kahramanının yaşama olan tutkusunu gördükçe de cesaret aşılıyor.

Sayfa
142Sayfa
Kağıt
2. HamurKağıt
Boyut
13.50x19.50cm
Basım Yılı
Eylül 2018
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı