Osmanlı’dan Cumhuriyete Portre Denemeleri - Ahmed Güner Sayar - Ötüken Neşriyat

Osmanlı’dan Cumhuriyete Portre Denemeleri - Ahmed Güner Sayar - Ötüken Neşriyat
Barkod:9789754373417
%
20
İndirim
232 TL
290 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Osmanlı’dan Cumhuriyete Portre Denemeleri Kitabı, Ahmed Güner Sayar eseri olup 295 Sayfa, 2. Hamur ve 12.00x19.50 cm boyutlarında Ötüken Neşriyat tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Ahmed Güner Sayar tarafından kaleme alınan Osmanlı’dan Cumhuriyete Portre Denemeleri, Ötüken Neşriyat eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Osmanlı’dan Cumhuriyete Portre Denemeleri - Ahmed Güner Sayar Kitap Özeti

Bu kitapta portreleri çizilmeye çalışılan isimlerden çoğu Osmanlının son demlerini yaşayıp Cumhuriyeti idrak eden insanlara aittir. Ancak onların yetişmekte olan kuşakların malumu olmadığı da acı bir gerçektir. Dünden bugüne, Türk toplumunun ürettiği insan malzemesinin boyutlarının yeterince günışığına çekilememiş oluşu tarihimizin sürekliliğine mani bir vurdumduymazlık örneğidir. Bugün nice cevherli insanımızı nisyan bulutlarının arkasına terkettiğimiz bir hakikattır. İsimler çoğaltılabilir, tahliller derinleştirilebilirse bin yıldır bu topraklarda devam eden heyecanımızın, varlığımızın bekası için esaslı bir ivmeyi sağlayacağından şüphe edilmemelidir.

Sayfa
295 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
12.00x19.50 cm
Basım Yılı
Şubat 2020
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı