Ölüm Meleği - Bahri Köklü - İkinci Adam Yayınları
2009 yılı, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu, son iki aydır yoğun bir mesai içindeydi. Şehir, bir canavarın gölgesinde yaşıyordu. Asıl adı Bünyamin Değirmenci olan bu caninin lakabı “Ölüm Meleği” idi. İnsan yüz ifadelerine karşı sorunu olan katil, 13 masum insanı acımasızca katletmişti.
Bünyamin Değirmenci, akıl hastası olarak bilinse de işlediği cinayetlerdeki soğukkanlılık, onun ne kadar tehlikeli birisi olduğunu gösteriyordu. Kendini Ölüm Meleği sanan Bünyamin’in sıradaki hedefi yine masum insanlardı ve şehirde terör estirmeye devam eden katil, şehrin huzurunu ve güvenliğini derinden sarsmıştı.
Cinayet bürosu, bu vahşi katili durdurmak için en tecrübeli cinayet polislerini ortaya sürdü. Bu soruşturma, onların şimdiye kadar karşılaştıkları en zorlu dava olacaktı. Polisler, bu vahşi katilin izini sürerken kendilerini insan zihninin karanlık yüzü ve büyük bir bilmecenin içinde bulurlar.
Bu heyecan verici polisiye roman, okurları soluk soluğa takip edecekleri bir maceraya davet ediyor. Ölüm Meleği’nin izini sürerken, gerilim ve heyecan dolu anlar sizleri bekliyor.
Yorum bulunamadı