Noel’de Aşk Başkadır - Claire Kingsley - Olimpos Yayınları

9786256411791
%
40
İndirim
168,00 TL 240,00 TL
Ekstra İndirimli Ürün
144,00 TL
Temin Edilebilir (3-5 İş günü)
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri

Noel’de Aşk Başkadır - Claire Kingsley - Olimpos Yayınları

Çalışkan Isabelle Cook’un ciddi bir sorunu var. 

Tilikum’daki Noel Köyü’ne ev sahipliği yapan aile çiftliklerinin başı belada. Hem de ne bela! En kötüsü de ne, biliyor musunuz? Çiftliklerini satın almaya çalışan kişi dünyanın görüp görebileceği en huysuz, en mızıkçı adam: Elias Stoneheart.


HAYATTA OLMAZ.
Isabelle, o taş kalpli adamın bu işe karışmasına izin vermeyecek.
Ne pahasına olursa olsun.

Elias Stoneheart’ın işi para kazanmak, arkadaş edinmek değil. Özellikle de patronu uzun zamandır beklediği o terfiyi vadederken elbette işine odaklanacak. Tek yapması gereken, zor durumdaki bir aileyi çiftliklerini satmaya ikna etmek. 


PEKİ SORUN NE?
Söz konusu çiftlik, “Cook Ailesi Çiftliği”.
Ve Isabelle Cook da eski sevgilisi.

Isabelle’le bir mazisi olabilir ama önemli olan iş. Noel âşığı bir çiftlik kızı, hırslarının önüne geçecek değil ya?


PEKİ YA NOEL?
Elias, Noel’den nefret ediyor.
Tam da bu yüzden Noel Köyü’nün yok olması gerek.

Ancak Elias küçük kasabada vakit geçirdikçe, Noel ruhu ve Isabelle onu etkisi altına almaya başlayacak. Ne de olsa karşısındaki, buz tutmuş kalbini eritebilecek tek kişi. 

Sayfa
336Sayfa
Kağıt
2. HamurKağıt
Boyut
13.50x21.00cm
Basım Yılı
Aralık 2023
Kategori:
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı