Neden Evlenmedim - Barış Efendioğlu - Yitik Ülke Yayınları

9786054841875
%
28
İndirim
25,92 TL
36,00 TL
Stokta yok
Favori listesine ekle
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri

Neden Evlenmedim - Barış Efendioğlu - Yitik Ülke Yayınları

Her erkek masum doğar

“Herkes mi yalnız olur? Ne zor işmiş bu arada kalan nesil olmak...

Çocukken Bizimkiler izleyerek büyümüş nesiliz biz ama Nip Tucka da yetiştik. Çocukken saklambaç oynamış nesiliz ama Warcrafta da yetiştik. Çocukken ev telefonu kullanmış nesiliz biz ama cep telefonuna da yetiştik. İnsanlarla kafelerde, barlarda tanışıp sosyalleşen nesildik biz ama Facebooka da yetiştik. Ve bu bizim lanetimiz oldu. Arada kaldık. Ölene kadar bunu taşıyacağız üzerimizde.

Bizden önceki nesil; ablalarımız, abilerimiz Bizimkiler izledi sadece. Üniversitelerini bitirdiler, evlendiler, çocuk yaptılar. Düz ama huzurlu bir hayat yaşadılar.

Bizden sonraki nesil Bizimkiler’i hiç izlemedi. Nip Tuckla büyüdü. Aile kurmayı düşünmüyor. Stüdyo evlerinde kendileriyle barışık yaşayacaklar. Zira onlar kendilerinden iki nesil önceki değer yargılarını bilmiyorlar. Mutlular; internetleri, stüdyo evleri ve modern hayatlarıyla.

Peki ya biz neyiz? Biz ne yapacağız?”

Sayfa
176Sayfa
Kağıt
2. HamurKağıt
Boyut
13.50x19.50cm
Basım Yılı
Nisan 2015
Kategori:
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı