Kurban Kadınlar - Mehmet Yiğit Ağaoğlu - Ares Yayınları

9786250013359
%
50
İndirim
60 TL
120 TL
Stokta yok
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri
Ürün Açıklaması

Kadınlar olarak, kendi haklarınızı savunmaktan aciz bir durumdasınız. Haklarınıza sahip çıkamadığınız gibi, hayatlarınız da bu sistemin figüranları tarafından tehdit altında. Hemen hemen her gün haberlerde kadın cinayetleriyle karşılaşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu olan Büyük Atatürk kadına anayasal haklarını 100 yıl önce verdi. Hükümetler kadının var olan Anayasal haklarını görmezden gelerek sistemli bir şekilde bu hakları kadından almıştır. Kadının geleceğini aile birliği adı altında erkeklere armağan etmiştir. Kadınlar yok sayılmış, dini cemaatlere kurban edilmiştir.

Siyasetçiler aracılığıyla kadınların gelecekleri zapturapt altında tutulmaya devam edilmiştir. Sosyal, siyasal, kültürel ve ekonomik alanlarda erkeğin izni olmadan varlık gösteremeyen kadınlar, artık karar vermek zorundasınız.

Yaşasın kadın dayanışması, yaşasın kadın birliği, yaşasın kadın kardeşliği!

Sayfa
216Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x21.00cm
Basım Yılı
Temmuz 2023
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı