Korku - Nuri Pakdil - Ketebe Yayınları

Korku - Nuri Pakdil - Ketebe Yayınları
Barkod:9786255929419
%
25
İndirim
179,25 TL
239 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Korku Kitabı, Nuri Pakdil eseri olup 64 Sayfa, 2. Hamur ve 12.00x19.00 cm boyutlarında Ketebe Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Nuri Pakdil tarafından kaleme alınan Korku, Ketebe Yayınları eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Korku - Nuri Pakdil Kitap Özeti

Nuri Pakdil’e göre, insanlık için yapılacak savaşın öz suyu merhamet ve aşk olmalıdır.

Korku’da, “Yorumcu” karakteri, oyunun anlaşılmasında izleyiciye yardım ediyor. Yorumcu, insanın yeniden Tanrı’yı hatırlamasını sağlamak istiyor:

“YORUMCU — ... Öğrenmeliyiz gu¨rbu¨z sözcu¨klerle seslenmeyi birbirimize... Sözcu¨k de bir yu¨k taşımak için varoldu başlangıçta. .... Bir yu¨ku¨ İNSAN’a taşımak, İNSAN’dan aldığı bir yu¨ku¨ de geldiği yere ulaştırmak için.

Şimdi öyle mi? Evrensel bir yu¨k taşıyor mu şimdi sözcu¨k? Gu¨nde kaç sözcu¨k inip çıkıyor göğe? ... Bir kezliğine, ama erinç içinde, bakabiliyor musunuz birbirinize?

Yapay bir el sıkma, yapay bir boyun bu¨kme geçerli aranızda. Değil mi öyle? Elinizi götu¨ru¨nu¨z kalbinizin olduğu yere. Bomba mı taşıyorsunuz, aşk mı? Yumuşak bir yere mi dokunuyorsunuz, yoksa çok sert bir taş parçasına mı?”

 

Sayfa
64 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
12.00x19.00 cm
Basım Yılı
Nisan 2025
Kategori:
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı