Köken Ağacı - Frans B. M. de Waal - Alfa Yayınları

Köken Ağacı - Frans B. M. de Waal - Alfa Yayınları
9786051067612
%
20
İndirim
192 TL
240 TL
Stokta yok
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 89TL

890TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Frans B. M. de Waal tarafından kaleme alınan Köken Ağacı, bir Alfa Yayınları eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Köken Ağacı - Frans B. M. de Waal Kitap Özeti ve İncelemesi

İnsanlaşmanın ardından gelen 2 milyon yılın izini süren bu kitapta bir çok primat uzmanı, aşktan töre cinayetlerine, insan davranışlarının evrimsel kökenini araştırıyorlar. Australopiteklerden bu yana birçok farklı insan türü evrimleşti, ancak bunlardan sadece biri günümüze kadar yaşayabildi: Bizler, yani Homo sapiens. Şüphesiz insanlar diğer primatlardan çok farklıdır. Bu fark nereden gelmektedir? Evrimin hangi aşamasında diğer primatlardan radikal olarak ayrılmaya başladık? Hem dişinin hem de erkeğin rastgele cinsel ilişkide bulunmayı bırakmasına yol açan çiftler arasındaki bağın evrimini nasıl açıklayabiliriz? Bu ayrışmada genetik, çevresel ya da kültürel faktörler ne kadar rol oynadı? Köken Ağacı bu soruların yanıtlarını irdeleyen bilimsel bir çalışmaların bir özeti.

Geçtiğimiz birkaç on yılda primat davranışları araştırmalarında büyük ilerlemeler elde edildi. Bu kitapta dünyanın en seçkin uzmanları bunların insan evrimini hangi yönde aydınlattıklarını anlatıyor.
Jane Goodall

Büyüleyici bir derleme…
Laura Spinney, New Scientists

İster insanın kökenlerini merak ediyor olun, ister diğer hayvanların yaşamlarını; bu kitap, doğadaki en yakın akrabalarımızla ilgili şu anki görüş ve araştırmaların harikulade bir bileşimi.
Susan Okie, Washington Post Book World

Siz de Frans B. M. de Waal kaleminden çıkan Köken Ağacı eserini, Alfa Yayınları avantajları ve en uygun fiyat seçenekleriyle hemen satın alabilirsiniz.

Sayfa
635 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x21.00 cm
Basım Yılı
Eylül 2013
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı