Kırık İnci - Ceren Melek - İndigo Kitap

Yorum Yap
9786256149137
%
25
İndirim
306,75 TL
409 TL
5 adet stokta!
+
Favorilerime Ekle
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 89TL

890TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Ben İnci Altınsoy’dum. En zayıf halkaydım ama o halka boğazlarına dolanıp kestiğinde benimle daha yeni tanışacaklardı ve o gün benim merhametim olmayacaktı.

Yaşadığı kayıplardan sonra hayatı tepetaklak olan sosyetik güzel İnci, kendini hiç beklemediği bir anda miras oyunlarının, ihanetlerin ve entrikaların ortasında bulur.
Bütün bunlarla başa çıkmaya çalışırken hayattaki en büyük şansı mı yoksa şanssızlığı mı olduğunu bilmediği Kılıç ile yolları tekrar kesişir. 
Onu her şeyden ve herkesten koruyan gözalıcı koruması Kılıç, yaşadığı zor günlerinde en büyük destekçisi olur.
Sırlar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamıştır. Peki İnci öğrendiği gerçeklerle yaşamayı başarabilecek midir?

“Labirentin sonunda adalet vardı ancak labirentin yolunda hainler ve kan da vardı. Öldüğümü sandım ama bugün yeniden doğdum. Ben İnci Altınsoy’dum ve ne pahasına olursa olsun, ailemin intikamını alacaktım.”

Yayınevi
Yazar
Sayfa
528 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Ciltli
Boyut
13.50x21.00 cm
Basım Yılı
0
Kategori:
Kitap Yorumları
5 - 5
Yorum (1)
5 yıldız
%100
4 yıldız
%0
3 yıldız
%0
2 yıldız
%0
1 yıldız
%0
YaseminZehra Yorulmaz
Kocaeli
Yorum
Ben aldimmm tavsiye ederim çok güzel ve sorunsuz elime ulasti