Hukuksuz Dünya - Philippe Sands - Alfa Yayınları

9786051712666
%
20
İndirim
316 TL
395 TL
Stokta yok
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 89TL

890TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

“Sands bu uzmanlık ve sağgörü dolu çalışmasında, korkutucu ‘zincirlerinden kurtulmuş Amerika’ imgesi ile uluslararası yasanın hassas dokusunu yan yana gözler önüne seriyor.”

- Noam Chomsky

“Sands, neo-muhafazakâr yaklaşımın doğasına ve dünyayı Amerika’nın çıkarları doğrultusunda şekillendirme konusundaki kararlılığına yeni bir açıdan ışık tutuyor… Amerika Birleşik Devletleri’nin eylemlerini analiz ederken acımasız, İngiltere’nin rolü konusunda da oldukça sert.”

- Martin Jacques, Guardian

“Önemli ve ilgi çekici bir kitap… Basitleşmeden yalın kalarak, genel kitleye hitap eden hukuki akademik literatür konusunda en zorlu hedefi gerçekleştiriyor.”

- Geoffrey Robertson

“Meşruiyetin ve kabul edilebilir davranışın temel standartları olarak uluslararası kurallara ilişkin güçlü bir çalışma… Zamanlaması daha iyi olamazdı.”

- Menzies Campbell

Yayınevi
Sayfa
503 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x21.00 cm
Basım Yılı
Mart 2016
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı