Hak Dostum Diye Başlayalım Söze - Haldun Taner - Yapı Kredi Yayınları

Hak Dostum Diye Başlayalım Söze - Haldun Taner - Yapı Kredi Yayınları
Barkod:9789750840654
%
25
İndirim
240 TL
320 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Hak Dostum Diye Başlayalım Söze Kitabı, Haldun Taner eseri olup 146 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x21.00 cm boyutlarında Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Haldun Taner tarafından kaleme alınan Hak Dostum Diye Başlayalım Söze, Yapı Kredi Yayınları eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Hak Dostum Diye Başlayalım Söze - Haldun Taner Kitap Özeti

Haldun Taner’in “Rahat bir kır kahvesinin hasır iskemlesinden, nargilemi fokurdatırken okura hitap eder gibi bir üslup içinde yeni bir tür tutturduk” dediği Hak Dostum Diye Başlayalım Söze, onun öyküleri kadar sıcak ve samimi yazılarından oluşur. Bildiklerini alçakgönüllülükle aktaran, görüşlerini güler yüzle paylaşan, olaylara geniş bir kültürel birikimle bakan, çok yönlü, abartısız bir yazar vardır karşımızda.

Usta yazar, kitabın ilk baskısında şöyle der: “Yıllar sonra Abdi İpekçi, Milliyet’te sohbetler yazmamı istedi. Hiç niyetim olmadığı için teveccühüne teşekkür ettim, gelecek yıl, öbür yıl diye erteleyip durdum. Sonunda onun direnci baskın çıktı. ‘Hak Dostum’ başlığı ile haftalık sohbetlere başladım. Bu kitabı büyük dostumun aziz anısına adıyorum.”

Sayfa
146 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x21.00 cm
Basım Yılı
Mart 2025
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı