Gönül Aleminden Sohbetler 2 - Hacı Hasan Efendi - Mavi Yayıncılık
Hacı Hasan Efendi tarafından kaleme alınan Gönül Aleminden Sohbetler 2, bir Mavi Yayıncılık eseri olarak okurlarla buluşuyor.
Gönül Aleminden Sohbetler 2 - Hacı Hasan Efendi Kitap Özeti ve İncelemesi
Allah’ın affını, mağfiretini istiyorsak sabah veya akşam 100 defa ‘Estağfirullah’ deyip işlemiş olduğumuz büyük ve küçük günahlarımızdan dolayı affolunmayı talep etmeliyiz. Şüphesiz rahmeti her şeyi kuşatan Cenab-ı Allah (c.c.) tevbe edenlerin tevbesini kabul eder ve günahlarını affeder.
Efendimiz (s.a.v.) bir hadis-i şeriflerinde şöyle buyurmaktadırlar: ‘Ey ashabım! Siz kelime-i tevhide, istiğfara devam edin, bunları çokça söyleyiniz. Şeytan der ki: ‘Ben, insanoğlunu günah işletmekle, isyanda bulundurtmakla helak ederim. Onlar ise beni kelime-i tevhidle, günahlarından tevbe-yi istiğfar etmek suretiyle helak ederler.’
Her kim istiğfarla günahlarından nedamet edip kelime-i tevhidi zikre devam ederse hem günahlarının af ve mağfiret olunmasına, hem de düşmanı olan lain şeytanın helak olup kendisine yaklaşmasına mâni olur.
Siz de Hacı Hasan Efendi kaleminden çıkan Gönül Aleminden Sohbetler 2 eserini, Mavi Yayıncılık avantajları ve en uygun fiyat seçenekleriyle hemen satın alabilirsiniz.
Yorum bulunamadı
