Geleceğin Yakıtı Hidrojen - Neşe Deriş - Birsen Yayınevi

Geleceğin Yakıtı Hidrojen - Neşe Deriş - Birsen Yayınevi
Barkod:9789755114583
%
15
İndirim
595 TL
700 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Geleceğin Yakıtı Hidrojen Kitabı, Neşe Deriş eseri olup 98 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x20.00 cm boyutlarında Birsen Yayınevi tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Neşe Deriş tarafından kaleme alınan Geleceğin Yakıtı Hidrojen, Birsen Yayınevi eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Geleceğin Yakıtı Hidrojen - Neşe Deriş Kitap Özeti

Dünyada yakıt olarak , petrol , doğal gaz , kömür ve odun kullanırız. Petrol ve doğal gazın 25 yılda tükeneceği tahmin edili­yor. Kullandığımız yakıtlar çevre kirliliği yaratıyor, buzullar eriyor, iklim değişiyor.

Dünyamızdaki bu rahatsız edici durumu düzeltmek için HİDROJEN ENERJİSİ ümit ışığı olmaktadır. Güneş ışmlan ile elementlerine ayrışan su , hidrojen üretiyor. Enerji ihtiyacımız için hidrojeni yakıyoruz. Yanma sonucunda su elde ediyoruz. Sudan hidrojen ve hidrojenden tekrar su : Sonsuz bir çevirim ve çok temiz bir dünya.

Hidrojen araştırmaları için Türkiye Uluslararası Hidrojen Enerjisi Teknolojileri Merkezi kuruldu. Hayırlı olsun.

- Neşe Deriş, Kabataş, İstanbul, 2006 Makina Y. Mühendisi

Sayfa
98 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x20.00 cm
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı