Galiba Deliriyorum - Eyüp Emre Artunay - Mona Kitap

9786059709538
%
25
İndirim
168,75 TL
225,00 TL
Stokta yok
Favori listesine ekle
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri

Galiba Deliriyorum - Eyüp Emre Artunay - Mona Kitap

Sarı ışığa gömülmüş öğrenci evinde, kağıtlarına ve kahvesine sığınan Cengiz Araf, bir manik depresif hastasıdır. Kulağında dolanan hocasının sözüyle; “Ellerin panzehir olur içini kemiren virüsü atmak için...” der, ve yazdıkça yazar. Ona göre, Türkiye’nin kendi gibi gençlerinin hayatını mahveden doymamışlıktır. Cengiz Araf ise popülizmin putlarına karşı savaşıp, milli değerlerine sahip çıkmak ister.

“Şehr-i Zulüm” olarak tanımladığı İstanbul’da, yaşadıkları yetmezmiş gibi, bir de yeşil gözlü Ülkü’yle tanışır. Bu kız, pişmanlık, öfke, arayış ve arada kalmışlığıyla kendisine çok benzemektedir.

Dönüşmek için çabalayan ama hala zafer kazanamamış iki genç insanın yolları kesişmiştir, ama bir çıkış bulmak mümkün müdür?

Marka
Sayfa
367Sayfa
Kağıt
2. HamurKağıt
Boyut
13.50x21.00cm
Basım Yılı
Mart 2018
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı