Evlilik Şahane Bir Şeydir - Gülden Ohri Akkoyun - Yediveren Yayınları

Evlilik Şahane Bir Şeydir - Gülden Ohri Akkoyun - Yediveren Yayınları
Barkod:9786052693704
%
25
İndirim
149,25 TL
199 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Evlilik Şahane Bir Şeydir Kitabı, Gülden Ohri Akkoyun eseri olup 168 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x19.50 cm boyutlarında Yediveren Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Gülden Ohri Akkoyun tarafından kaleme alınan Evlilik Şahane Bir Şeydir, Yediveren Yayınları eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Evlilik Şahane Bir Şeydir - Gülden Ohri Akkoyun Kitap Özeti

Evlilik Şahane Bir Şeydir. Ama evliliği gerçekten şahane bir şekilde yaşamak bireylere bağlıdır. Gerektiği gibi emek verilirse şahane bir şey olma olasılığı taşır.  Kitabın hedefi de bu. Elimizde kendimiz, eşimiz, sevgimiz ve evliliğimiz var. Yeterince odaklanırsak ve emek verirsek buradan şahane bir evlilik, aile yaşamı ve hayat yolculuğu çıkarmak o kadar da zor değil. Bu kitapla size bu yönde yardımcı olmak istiyorum. Sohbet edelim, birlikte düşünelim, birkaç küçük adım atalım ve mucizelere birlikte tanık olalım.

Sayfa
168 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x19.50 cm
Basım Yılı
Haziran 2023
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı