Evanjelik Misyonerlerde Bilişimle Yaygın Din Eğitimi - Osman Kamil Çorbacı - Kriter Yayınları

Evanjelik Misyonerlerde Bilişimle Yaygın Din Eğitimi - Osman Kamil Çorbacı - Kriter Yayınları
Barkod:9786258373073
%
20
İndirim
208 TL
260 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Evanjelik Misyonerlerde Bilişimle Yaygın Din Eğitimi Kitabı, Osman Kamil Çorbacı eseri olup 150 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x21.00 cm boyutlarında Kriter Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Osman Kamil Çorbacı tarafından kaleme alınan Evanjelik Misyonerlerde Bilişimle Yaygın Din Eğitimi, Kriter Yayınları eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Evanjelik Misyonerlerde Bilişimle Yaygın Din Eğitimi - Osman Kamil Çorbacı Kitap Özeti

Misyonerler, yüzlerce yıldır hem Müslüman topraklarında hem de bizim topraklarımızda korkusuzca faaliyetlerini sürdürmektedirler. Zannettiğimizin tersine ülkemizde sadece dini faaliyetlerde değil uzun zamandır eğitim faaliyetlerinde de önemli bir aktörler. Bazıları bu eğitim sürecine din anlayışlarını katmaktan hiç sakınmamakta bazıları ise sadece eğitim faaliyeti sürdürüp dini inançlarını ustalıkla gizlemektedir.

İyi ama misyonerler gerçek anlamıyla ülkemizde ne yapmaktadırlar? Dertleri nedir? Niçin sürekli içimizdeler? Bu çalışmalar tamamen dini bir amaca mı matuf yoksa dünyevi hatta siyasi hedefler de içermekte midir?

Bu kitapta özellikle Evanjelist misyonerlerin Türkiye’deki radyo, televizyon ve sanal alemdeki faaliyetlerini incelerken, bu ve benzeri sorulara cevap aranmıştır.

Sayfa
150 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x21.00 cm
Basım Yılı
2022
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı