Ekinlerin Gazabı - Hacı Mehmet Gök - Morena Yayınevi

9786057301987
%
30
İndirim
140,00 TL
200,00 TL
Temin Edilebilir (3-5 İş günü)
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri

Ekinlerin Gazabı - Hacı Mehmet Gök - Morena Yayınevi

Dumanlar yükselirken alevlerde hızla yayılmaya başladı. Bunu gören komutan ve jandarmalar panikledi. Yangının kasıtlı çıkarıldığını biliyorlardı. Komutan jandarmaların tamamını yangının aksi istikametine yönlendirdi.
Celep’in oğlu ile arkadaşı yangın büyümeden tarladan çıkmak için, az da olsa durakladılar. Jandarmaların yerlerini değiştirdiğinden emin olunca, sürünerek kaçış noktasına ilerlediler. Yangını çıkarırken kendilerine kaçacak bir koridor bırakmışlardı. Bunların hesabına göre yangın oraya ulaşmadan bunlar tarladan çıkıp, kargaşadan istifade ederek Metin ve Vedat’ı vuracaklardı. Şansları yaver giderse ekinin içinden çıkmadan vuracaklardı.
Ekinlerin çatırdayarak yanması ve oluşan duman, kaçaklar için tam bir Kamuflajdı. Ayağa kalkamadıkları için etraflarını göremiyorlardı. Alevlerin sıcaklığı ile hava’nın sıcaklığı birleşince terden sırılsıklam oldular. Çıkışa yaklaştık diye sevinirken, bir anda umutları sönüverdi.  Kaçmak için mesafe bıraktıkları koridor alevler ile buluşmuş, yangın hızla bunlara doğru geliyordu. Muhtarın oğlu, çaresizliklerini itiraf etti.

Sayfa
416Sayfa
Kağıt
2. HamurKağıt
Boyut
13.50x21.00cm
Basım Yılı
Nisan 2023
Kategori:
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı