Dünyanın Istırabı Üzerine - Arthur Schopenhauer - Kafka Kitap

Dünyanın Istırabı Üzerine - Arthur Schopenhauer - Kafka Kitap
Barkod:9786054820634
%
20
İndirim
94,80 TL
118,50 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Dünyanın Istırabı Üzerine Kitabı, Arthur Schopenhauer eseri olup 172 Sayfa, 2. Hamur ve 11.00x18.00 cm boyutlarında Kafka Kitap tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Arthur Schopenhauer tarafından kaleme alınan Dünyanın Istırabı Üzerine, Kafka Kitap eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Dünyanın Istırabı Üzerine - Arthur Schopenhauer Kitap Özeti

Tanrısız, anlamdan yoksun bir dünya karşısında verilen körlemesine mücadelede sanatın, ahlakın ve öz-farkındalığın önemi konusunda Schopenhauer’ın getirdiği bakış açısı, bireye dair anlayışımızı radikal biçimde değiştirdi ve bugün de insanlık durumuna dair yakıcı bir görüş olmayı sürdürüyor.

Tarih boyunca bazı kitaplar dünyayı değiştirdi. Bununla kalmayıp; bizleri ve birbirimizi görme biçimimizi etkiledi. O kitaplar ki tartışmalara, muhalif fikirlere, savaş ve devrimlere esin kaynağı oldular. Aydınlattılar, harekete geçirdiler, kışkırttılar, teselli ettiler. Yaşamımızı zenginleştirdiler ve bizleri ayrı ayrı kendi yaşamlarımızı sorgulamaya yönelttiler. Şimdi Kafka Kitap sizlere uygarlığı sarsan, insanlık tarihine yön veren ve kendimizi keşfetmemize yardım eden fikirleriyle; büyük düşünürlerin, çığır açanların, radikallerin ve ileriyi görenlerin eserlerini sunuyor.

Yayınevi
Sayfa
172 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
11.00x18.00 cm
Basım Yılı
Ocak 2018
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı