Dünya Onların Ahiret Bizim Olsun - Arif Arslan - Sena Yayınları

Dünya Onların Ahiret Bizim Olsun - Arif Arslan - Sena Yayınları
Barkod:9786056496295
%
25
İndirim
258,75 TL
345 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Dünya Onların Ahiret Bizim Olsun Kitabı, Arif Arslan eseri olup 477 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x21.00 cm boyutlarında Sena Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Arif Arslan tarafından kaleme alınan Dünya Onların Ahiret Bizim Olsun, Sena Yayınları eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Dünya Onların Ahiret Bizim Olsun - Arif Arslan Kitap Özeti

Hz. Ömer (ra), sessizce, dinlenmekte olduğu odaya girer. Bir an çevresine göz gezdirir. Odasının bir yanında işlenmiş bir deri, bir diğer köşesinde de, içinde birkaç avuç arpa bulunan küçük bir torba vardı. İşte Allah Resulü’nün odasında bulunan eşyalar bundan ibaretti.

Bu manzara karşısında ağlamaya başlayan Hz. Ömer’in (ra) hıçkırıkları Allah Resulü’nü uyandırır. Kalkınca hasırın vücudunda iz yaptığını, kan oturduğunu gören Hz. Ömer (ra) ise omuzları sarsıla sarsıla ağlamaya başlar.

Peygamber Efendimiz (sav) hayretle sorar:
“Ey Hattab oğlu! Niçin ağlıyorsun?”
“Ey Allah’ın Elçisi! İranlılar imparatorlarını saraylarda yaşatırken, Bizanslılar Kayserlerini lüks ve ihtişama boğmuşken sen ki Allah’ın Elçisisin… İzin versen de, biz de seni…”

Maksat anlaşılmıştır, Allah’ın Elçisi (asm), gelecekteki halifesinin sözünü hüzünlü bir tebessüm, tatlı bir el işareti ile keser ve “Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Ahiret yurduna gelince, işte asıl hayat odur. Keşke bilmiş olsalardı “ (Ankebut, 29/64) ayetini okuduktan sonra ekler:

“İstemez misin ey Ömer? Dünya onların olsun, ahiret te bizim!..”

Sayfa
477 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x21.00 cm
Basım Yılı
Nisan 2016
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı