Deniz ile Gökyüzü Arasındaki Tutsak İmralı Günlerinde Yılmaz Güney - Ahmet Boga - Everest Yayınları

Deniz ile Gökyüzü Arasındaki Tutsak İmralı Günlerinde Yılmaz Güney - Ahmet Boga - Everest Yayınları
Barkod:9789753168922
%
20
İndirim
216 TL
270 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Deniz ile Gökyüzü Arasındaki Tutsak İmralı Günlerinde Yılmaz Güney Kitabı, Ahmet Boga eseri olup 105 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x20.00 cm boyutlarında Everest Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Ahmet Boga tarafından kaleme alınan Deniz ile Gökyüzü Arasındaki Tutsak İmralı Günlerinde Yılmaz Güney, Everest Yayınları eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Deniz ile Gökyüzü Arasındaki Tutsak İmralı Günlerinde Yılmaz Güney - Ahmet Boga Kitap Özeti

Yılmaz Güneyin tutsaklık mekanlarından birisi de, Marmara Denizi adalarından İmralıydı. Toptaşı Cezaevinden bir gece yarısı apar topar alınıp, SağmacılarCezaevine götürülmüş, bir süre bu cezaevinin revirinde bekletilmişti. Oradan gönderilmek istendiği kimi cezaevleri, isyan çıkarır korkusuyla kabul etmemişlerdi onu. Daha sonra İmralı Yarıaçık Cezaevine götürülmüştü. Adanın merkeze uzak bir tepesindeki baraka türü bir evde kalıyordu.

Sayfa
105 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x20.00 cm
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı