Çocuğumla Her Güne Bir Dua - Semine Çemrek Demirci - Çilek Kitaplar

9789758771011
%
20
İndirim
440 TL
550 TL
Son 3 adet stokta!
+
Favorilerime Ekle
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 89TL

890TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Odadan gelen fısıltılara kulak kabarttı. Yatmak üzere olan kızının sesini duyabiliyordu. Anlam veremediği sözler fısıldıyordu. Kapıyı yavaşça araladı. Minik kız ellerini açmış dua ediyordu. Yavaşça yanına vardı. Saçlarını okşudaı. Bu nasıl bir dua? diye sordu. Ben de böyle dua etmek istiyorum. Küçük kız cevap verdi: Ben harfleri söylüyorum. Allah harfleri bir araya getirip benim için dua yapacak.

Çoğumuz bir zamanlar sadece hafrlerini söyleyebildiğimiz bir dua idi... Bedeninin hiçbir ayrıntısını bilmeden istedi çocuğumuzu. Hiçbir duygusunu tanımadan istedik çocuğumuzu. Adını bile koymadan istedik. Sonra geldik. Gönderildi. Doğdu. Çocuğumuz oldu. En sevdiğimiz oldu. Kalbimize sokuldu. Sevdik onu. Herkesten çok sevdik. Sadece harflerini fısıldamıştık oysa: Ç-O-C-U-K. Yaratcımız harfleri bizim için bir araya getirdi. Duamıza en güzel biçimi verdi. Çocuğumuz kabul edilmiş en güzel duamız oldu.

Çocuğumla Her Güne Bir Dua, kabul edilmiş en güzel duamızın dudağına kabul edilecek güzel dualar değdirmek için hazırlandı.

Yayınevi
Sayfa
264 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Ciltli
Boyut
19.00x25.00 cm
Basım Yılı
Mayıs 2020
Kategori:
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı