Çığlıktan Düşmüş - Salih Öztürk - Kekeme Yayınları

Çığlıktan Düşmüş - Salih Öztürk - Kekeme Yayınları
Barkod:9786256694040
%
20
İndirim
200 TL
250 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Çığlıktan Düşmüş Kitabı, Salih Öztürk eseri olup 308 Sayfa, 2. Hamur ve 13.00x21.00 cm boyutlarında Kekeme Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Salih Öztürk tarafından kaleme alınan Çığlıktan Düşmüş, Kekeme Yayınları eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Çığlıktan Düşmüş - Salih Öztürk Kitap Özeti

Salih Öztürk her şeyden önce sahici ve akan bir şair. Arsız çocuklardan kabartma sultanlara , sensiz devrim diyerek beklediği düzene varana dek koşturmuş, bu hayatın imbiğinde tartmış kendini.
(…)
Hüseyin Peker, Yeniyazı
Salih Öztürk Kapılar şiirlerinin genelinde düşmeye eğilimli bir kent kırgını olarak görünüyor. Üstüne üstlük şair kırılganlığıyla mayalanan yabancılaşmayı da ekliyor buna.
(…)
Ahmet Günbaş, Kurşun Kalem
Çığlıktan Düşmüş’te yalın, eksiltili ve damıtılmış imgeleriyle çağrışımı bol, her okuyuşta farklı algılamalarla karşılaşıyor okur.
(…)
Vicdan Efe, Şiiri Özlüyorum
Sen/Den Başka Yar Yok, üçüncü şiir kitabı. Kitabında on iki ayı yazmış. Mekan ve zaman ilişkisi kurmuş ki o mekan yüreğidir. Son sözden önce on üçüncü ay eklemiş ve ona Geranimo adını vermiş. Anlatacağı şeylerin çokluğu, birikim ve donanımı yazdıklarından belli oluyor.” Bir ölümlük zamanım var/ Sonsuzluk benim için açsın kapılarını”
(…)
Hülya Deniz Ünal, Caz Kedisi
“Yağmur yağıyordu da ben damlıyordum sanki/ Uzun yolların sonunda babam varmış gibi”

Sayfa
308 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.00x21.00 cm
Basım Yılı
Nisan 2024
Kategori:
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı