Büyükannenin Öğrettikleri - Johanna Spyri - Mirhan Kitap

9786257245470
%
25
İndirim
90 TL
120 TL
Stokta yok
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 89TL

890TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri
Ürün Açıklaması

Johanna Spyri, ülkemizde daha çok, iki kitaplık ilk romanı Heidi ile bilinir. Spyri eserlerinde, manzaraları betimlemeteki başarısı ve çocukların duygularını, dünyaya nasıl baktığını anlatmaktaki ustalığı ile bilinmektedir. Büyükannenin Öğrettikleri adlı eserinde de bu anlatım ustalığı öne çıkmaktadır.

Büyükannenin Öğrettikleri adlı eserinde de bu anlatım ustalığı öne çıkmaktatır. Tüm yaşamını İsviçre’de geçiren Johanna Spyri (1827-1901), Fransa-Prusya Savaşının gazilerine, öksüz kalan çocuklara yardım amacıyla para kazanmak için hikâyeler yazmaya başladı. Hikâyeleri çok beğenilince bir başka öksüz çocuğun romanı Heidi’yi yazdı. Büyükannemin Öğrettikleri’nde de kahraman, öksüz Trini’dir.

Spyrinin çocukların doğal masumiyetine, iyilik ve erdemli bireylere dönüşme yeteneklerine olan inancı, çağdaşı Hans Christian Andersen ile benzerdir.

Marka
Sayfa
66 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
14.00x21.00 cm
Basım Yılı
Ocak 2021
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı