Bodrum’a Akşamüstü Gelmek - Derya Mermer Kiraz - Perseus

9789758474042
%
35
İndirim
109,85 TL
169,00 TL
Temin Edilebilir (3-5 İş günü)
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 60TL

600TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri

Bodrum’a Akşamüstü Gelmek - Derya Mermer Kiraz - Perseus


Birçok kişinin ömründe en az bir kez gittiği ya da gitmek istediği ülkemizin en güzel yerleşim yerlerinden biridir Bodrum. Bütün günümüz şehirlerinde olduğu gibi Bodrum da bir değişim ve gelişim sürecinden geçmekte ve şu anki haliyle eski ve yeni Bodrum’un bir karışımı gibi diyebiliriz. 

Nasıl ki günümüz Bodrum’u hem kasaba hem şehir haliyle iç içe harmanlanmış bir yapıdaysa kahramanımız Nazlı da hem köylü hem şehirli iki farklı zenginliği içinde barındıran genç bir mühendis kadın. 

Elinizdeki kitap, eski zamanlarda küçük bir sahil kasabası olan Bodrum’un ve güzel beldesi Ortakent’in gelişme yolunda ilerlerken bölgede yaşanan dönüşümün ve bu dönüşümün bölge halkına olan etkilerinin; kalbi memleketi için çarpmakta olan ancak memleketinden uzakta yaşayan Nazlı tarafından irdelendiği samimi ve adanmış bir hikayeyi anlatıyor. Kitap boyunca Nazlı’nın memleketiyle olan bağının ve karakterinin derinlerinde taşıdığı köylü kızın, uzaklarda geçirdiği yaşamı boyunca onu nasıl etkilediğine tanıklık edeceksiniz. 

Nazlı ve arkadaşlarının Bodrum’un eşsiz doğasında yeşermiş tertemiz çocukluk hayallerini ve sımsıcak dostluklarını okurken Bodrum’un yüzyıllardır koruduğu kültürünü de daha yakından tanıyacaksınız.

Nazlı gibi kalbinin bir tarafı çocukluğu ve memleketi için atan ve çocukluğunu bir ömür boyu içinde taşıyıp koruyanların kendinden çok şey bulacakları bu nahif hikayede, dünyanın her neresinde olursanız olun ılık Bodrum havasını içinize çekeceksiniz.

Marka
Sayfa
120Sayfa
Kağıt
2. HamurKağıt
Boyut
13.50x19.50cm
Basım Yılı
2023
Kategori:
Ürün Yorumları

Yorum bulunamadı