Bizi Çağanoz Diye Biri Öldürdü - Bora Abdo - Doğan Kitap

Bizi Çağanoz Diye Biri Öldürdü - Bora Abdo - Doğan Kitap
Barkod:9786050919912
%
58
İndirim
40 TL
96 TL
100+ adet stokta!
Kitap Künyesi
Bizi Çağanoz Diye Biri Öldürdü Kitabı, Bora Abdo eseri olup 127 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x19.50 cm boyutlarında Doğan Kitap tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Bora Abdo tarafından kaleme alınan Bizi Çağanoz Diye Biri Öldürdü, Doğan Kitap eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Bizi Çağanoz Diye Biri Öldürdü - Bora Abdo Kitap Özeti

Her insanı kardeşi öldürüyor, tek çocukları bile!

2013 Yunus Nadi Öykü Ödülü’nü kazanan Bora Abdo, tehdit ve tedirgin edicilikle yüklü öyküleriyle, karanlığın güzelliğini fark eden has edebiyatseverlere sesleniyor.

Bizi Çağanoz Diye Biri Öldürdü, yazarın önceki çalışmalarında da olduğu gibi, okuru alabildiğine özgün bir dil eşliğinde gerçeküstünün atmosferine sokan, karanlık kahramanların karanlık dünyalarda soluk alıp verdiği ya da son nefeslerini verdiği öykülerden oluşan bir kitap. Bora Abdo, edebiyatımızda örneğine pek rastlanmayan zorlu bir kurguyla, olaylar, nesneler ve canlılar arasında sıra dışı bir yolculuğa çıkıyor. Hayli sarsıntılı, herkesin kolayca göze alamayacağı, uçurumu bol bir yolculuk bu.

Varoluşlarından sıyrılmış sağır papağanlar, denizkızları, çeyiz sandıklı travestiler, kuklalar, kötü rüyalar gören ayı oynatıcıları, çarmıha gerilmiş karakalem kediler, hayvan ölülerinden ilaç yapan kardeş katili, ensest yaşlı kız kardeşler, çiğdeci kuşlarının âşık olduğu on iki yaşındaki kambur korkuluk kız, keskin bir çürüme sürecindeki devinimleriyle çıkıyorlar okurun karşısına.

Bora Abdo, öykücülüğümüzde yeni, benzersiz ve güçlü bir ses. Bundan sonra neler yazacağını merak ettiriyor.

 - Cemil Kavukçu

 

Yayınevi
Sayfa
127 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x19.50 cm
Basım Yılı
Mart 2018
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı