Bir Salıncakta Yaşamak - Nazif Çiftçi - Lis Basın Yayın

Bir Salıncakta Yaşamak - Nazif Çiftçi - Lis Basın Yayın
Barkod:9786057496607
%
25
İndirim
105 TL
140 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Bir Salıncakta Yaşamak Kitabı, Nazif Çiftçi eseri olup 94 Sayfa, 2. Hamur ve 13.00x19.50 cm boyutlarında Lis Basın Yayın tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Nazif Çiftçi tarafından kaleme alınan Bir Salıncakta Yaşamak, Lis Basın Yayın eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Bir Salıncakta Yaşamak - Nazif Çiftçi Kitap Özeti

Bir Salıncakta Yaşamak, birbiriyle kesişen, altmetinleri güçlü, muhteva açısından günümüz sorunlarına teğet geçmeyen on iki öyküden oluşuyor.

Yaşamak kurtarmıyor beni.

Yukarıda kitaptan alıntıladığım cümle kitaptan herhangi bir cümledir. Çünkü öykülerde bu şekilde içi doldurulan ve bildiğimiz özdeyişvari kuruluktan son derece uzak, anlam yüklü cümleleri rahatlıkla bulabiliriz. Yazar bu tür anlam oluşumlarıyla bir bütün metinde verilecek mesajı kısa yoldan okuyucusuna aktarmayı başarmıştır.

Öyküler okuyucuyu saran samimi bir dille yazılmışlardır. Bu samimiyetin kaynağı yazarın anlattıklarının herkesin başından geçebilecek olayların olmasıdır. Yazar öykülerde genellikle birinci tekil kişiyi kullanıyor. Bu da öykülerdeki samimiyetin okuyucunun içine işlemesine kadar ilerliyor.

Sayfa
94 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.00x19.50 cm
Basım Yılı
Aralık 2020
Kategori:
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı