Bay Lemoncello’nun Kütüphanesinden Kaçış - Chris Grabenstein - Altın Kitaplar

Bay Lemoncello’nun Kütüphanesinden Kaçış - Chris Grabenstein - Altın Kitaplar
Barkod:9789752119857
%
25
İndirim
258,75 TL
345 TL
Temin Süresi: 2-3 İş Günü
Kitap Künyesi
Bay Lemoncello’nun Kütüphanesinden Kaçış Kitabı, Chris Grabenstein eseri olup 280 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x19.50 cm boyutlarında Altın Kitaplar tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Chris Grabenstein tarafından kaleme alınan Bay Lemoncello’nun Kütüphanesinden Kaçış, Altın Kitaplar eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Bay Lemoncello’nun Kütüphanesinden Kaçış - Chris Grabenstein Kitap Özeti

Lemoncello’nun Kütüphanesine Giriş Kolay, Çıkış Zordur. Bunun İçin Şans Kartı, İyi Bir Zar Veya Zekadan Fazlasına İhtiyacınız Var.

Kyle Keeley’nin iki ağabeyiyle rekabet etme şansı yoktu. Ama kutu oyunlarında herkesin kazanma şansı vardır... İyi bir zar atışı, şanslı bir kart çekilişi ve biraz zekâyla o da bir oyunda kazanabilir.  Kyle dünyanın en ünlü oyun üreticisinin, yaşadığı kasabanın yeni kütüphanesini tasarladığını ve kendisinin de bu ilk gecede kütüphanede oyun oynayacak çocuklardan biri olduğunu öğrenince çok sevinir. Ancak oyunun son şartı kütüphaneden kaçıştır. Ne var ki Kyle’ın bilmediği şey, kütüphaneye girişin kolay, çıkışın ise zor olduğudur.

Ödüllü yazar Chris Grabenstein kahkaha dolu son hikâyesinde gerilimli bir serüvenden heyecan verici bilmecelere dönüş yapıyor. Peki, siz kütüphaneden nasıl çıkılacağını bulabilir misiniz?

Sayfa
280 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x19.50 cm
Basım Yılı
Ağustos 2024
Kategori:
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı