Aşkım Günahım Oldu - Talip Güler - Cinius Yayınları

Aşkım Günahım Oldu - Talip Güler - Cinius Yayınları
Barkod:9786052969632
%
20
İndirim
496 TL
620 TL
Stokta yok
Kitap Künyesi
Aşkım Günahım Oldu Kitabı, Talip Güler eseri olup 328 Sayfa, 2. Hamur ve 13.50x19.50 cm boyutlarında Cinius Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
Kargo Seçenekleri
Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Talip Güler tarafından kaleme alınan Aşkım Günahım Oldu, Cinius Yayınları eseri olarak okurlarla buluşuyor.

Aşkım Günahım Oldu - Talip Güler Kitap Özeti

“Buradan daha gerçekçi, konforlu bir mekân mı olur? Hakiki gerçek bu değil mi? Bakın, bunlar için ne kadar üzüldünüz? Bunları geri almak için haysiyetinizi, onurunuzu kurtarabileceğinizi mi sandınız? Bu resimlere kırk defa baktım. Ne kadar aciz, zavallı bir durumunuz varmış.

Görüyorsunuz ki siz de yenilmez değilsiniz. Bunlar sizin olsun, hiç sorun değil. Acizliğiniz ve zavallılığınız ortada. Bu çeki yazmamak için ne kadar direndiniz. Dişlerinizin, kolunuzun kırılmasına da mani olamadınız. İstesem bunları basına sızdırabilirdim. O zaman onurunuz ve gururunuzu kurtarabilir miydiniz?

Biz aldığımız emanete ihanet gözüyle bakmayız. Bakın şuraya, sizden nice güçlüler vardı. İşte emanetleriniz...

Afaki sözlerin hepsi buraya kadarmış. Ya sonrası?

Görüyorsun, toprağın üstü var bir de altı varmış.”

Sayfa
328 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.50x19.50 cm
Basım Yılı
Ağustos 2018
Kategori:
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı