Amatör Psikanalizi Sorunu Üzerine - Sigmund Freud - Oda Yayınları

9789753854382
%
26
İndirim
50 TL
67,50 TL
Temin Süresi: 2-3 İş Günü
+
Favorilerime Ekle
Kargo Bilgisi

Sabit kargo ücreti 89TL

890TL ve üzeri Kargo Ücretsiz

Ödeme Seçenekleri
Kitap Açıklaması

Psikanaliz ekolünün kurucusu Sigmud Freud, bu eserinde uzman olmayanların psikanalizle ilgili düşüncelirini, soru-cevap şeklinde Tarafsız Kişiyle objektif bir şekide, herkesin anlayabileceği bir dille konuşarak okura yansıtıyor.

Amatör kelimesiyle hekim olmayan kişileri anlatmak isteyen Freud, sorun olarak da onlara psikanalizde bulunma yetkisinin verilip verilmeyeceğini tartışıyor.

Eserlerini psikolojiyle ilgilenen herkesin okuduğu Freud, amatör psikanalizine bu kitabında liberal bir bakış açısı getiriyor. Amatör psikanilizin uygulanmasında tıbbi eğitimin gerekli olup olmadığını ve amatör psikanalistlerin görüşlerini tartışmaya açan Avusturyalı nörolog Sigmund Freudu okumaya başlamak isterseniz elinizdeki en ideal kitaplarından biri.

Yayınevi
Sayfa
104 Sayfa
Kağıt
2. Hamur
Boyut
13.00x19.50 cm
Basım Yılı
Nisan 2017
Kitap Yorumları

Yorum bulunamadı