Vay Başına Yoga Gelenler - Çimen Erengezgin - Yitik Ülke Yayınları

80,00TL
56,80 TL
Kazancınız: 23,20TL (29%)



Ürün Açıklaması

Bir eğitmenin gözünden, bir öğrencinin zihninden…

Çimen Erengezgin bu defa yoga deneyimlerini, hem yıllar süren öğrencilik hem de eğitmenlik tecrübeleriyle harmanlayarak öyküleştirdi.

Yazar, yogayla ilk kez tanışan bir öğrencinin iç sesiyle, son derece samimi ifadelerle ve açık yüreklilikle neler düşündüğünü ve yaşadığını esprili bir dille aktarıyor.

Öğrencinin maceraları gülümsetirken, aynı zamanda bir yoga öğretisine dönüşüyor.

Bu kitapla yoga, öğrencilerinin bakış açısıyla açılmış yeni bir pencere ediniyor.

Bugüne kadar hep eğitmenler anlattı, şimdi sıra öğrencilerde…

“Hoppalaaa! Hoca konuşuyor ben içimden cevap yetiştiriyorum. Herkes böyle mi, yoksa onlar içlerinden konuşmuyorlar mı? Sussana kızım ne konuşuyorsun bıdır bıdır, konsantre ol da hareketleri kaçırma! Bak yine konuşuyorum, ay yoruldum yemin ederim, daha hareketler başlamadan içimdeki konuşkan hanım beni fazlasıyla yordu.

Hayır yani hocayı mı takip edeyim, susmak bilmeyen kendi iç sesimi mi dinleyeyim?

Bu arada da gözleri kapat diyor hoca, işte şimdi yandık. Çaput çarşısı oldu mu sana vıdı vıdı olimpiyatları…”


Marka
Yitik Ülke Yayınları
Yazar
Çimen Erengezgin
Sayfa
222 Sayfa
Kağıt
2. Hamur Kağıt
Boyut
13.50x19.50 cm
Basım Yılı
Mayıs 2017
Barkod
9786059782814