Psikopat 4 (Ciltli) - Mihri Mavi - Martı Yayınları

95,00TL
63,65 TL
Kazancınız: 31,35TL (33%)



Ürün Açıklaması

Ben zifiri karanlık geceysem, sen günüme doğan güneşsin!

Buket’le Kağan önlerindeki engelleri aşarak mutlu ve sağlam bir beraberliğe adım atarlar. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir! Kimsenin onları ayırmaya gücünün yetmeyeceğini bir kez daha gösterip sevgilerini ispat ederek aşklarının her şeyin üstesinden geleceğini gösterdiler. Şimdi ise hayatın tadını çıkarma vakti onlar için.

Cansu zor durumda! Ona en yakın arkadaşı Buket yardım edecek ama yaptığı seçimler hiç de doğru değil! Gün geçtikçe büyük bir baskıya maruz kalan Buket seçimlerinin ne denli kritik olduğunu anlayacak ve sevdiklerini kurtarmak için çok daha korkunç kararlar almak zorunda kalacaktır.

Bahadır elinde bulundurduğu kozla büyük bir güç kazanmıştır. Bundan sonrası için felaketler kapıdadır, çünkü kendisinin planları çok tehlikelidir. Bu durumda işlerin içinden çıkılmaz bir hal alması kaçınılmaz olacaktır.

Emre hatalarından dolayı pişmanlık duyarken Cansu’ya kendini affettirmek için uğraşır. Ancak Cansu ona çok öfkeli ve kırgın! Peki ya her iki taraf da birbirlerinden bu kadar uzaklaşmışken Cansu’nun büyük sırrı Emre’yle tekrar birleşmelerine sebep olacak mı?

Diğer taraftan geçmişin gizleri bir bir ortaya dökülüyor, Cansu ve Gazel karşı karşıya geliyor!

Kartlar bir kez daha dağıtılıyor… Oyun herkes için yeniden başlıyor!


Marka
Martı Yayınları
Yazar
Mihri Mavi
Sayfa
416 Sayfa
Kağıt
1. Hamur Kağıt
Boyut
13.50x19.50 cm
Basım Yılı
Kasım 2019
Barkod
9786050321524